Galerie

Hier vindt u alle soorten werk die ik in de loop van tijd gemaakt heb. Veel daarvan in opdracht. Zo zijn een aantal bloemenaquarellen gemaakt voor bloemenkaartjes in de jaren 1998 tot 2003.
Diverse tekeningen en aquarellen zijn te koop; informatie staat bij de betreffende afbeeldingen. Prijzen zijn exclusief lijst, maar inclusief passepartout.

Kijk gewoon lekker rond. Misschien wilt u graag een bloemenaquarel van uw favoriete bloem maar staat die er nou net niet bij. Neem dan gerust contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

Bloemen en zo

Een keur aan bloemen, planten en andere natuurlijke schatten. Vaak in de uitbundige kleuren die bloemen zo aantrekkelijk maken, soms juist in één tint of zwart/wit.
Bloemenkaarten zijn te koop in het atelier en de webshop.

Beestjes en zo

Realistische dieren en fantasiefiguurtjes. De serie muizenillustraties heeft een bijzondere plaats in mijn werk. Na een tijd aan realistische (bloemen-) tekeningen gewerkt te hebben, vind ik het fijn om mijn fantasie de vrije loop te laten en een paar muisjes te tekenen. Al doende komen ze overal terecht: in schilderijtjes, op doosjes, klompjes, kinderkamerlampjes en zelfs op serviesgoed.
In de webshop kunt u kinderkaarten met Muis en zijn vriendjes bestellen.

Gelegenheid

Enkele voorbeelden van ontwerpen die ik voor particulieren en bedrijven kan maken.

Portretten

Getekend met (kleur-)potlood of pastel naar foto's.

Grafische ontwerpen

Het eerste logo dat ik heb gemaakt, was voor peuterspeelzaal Lentepret. Het is gebaseerd op de bekende plakvormpjes die veel in peuter- en kleuterklassen gebruikt worden. Het moest (voordelig) in zwart-wit, de grijstinten zijn bereikt door plakrasters. Gemaakt in 1988, dus niet met de computer maar met ouderwetse afwrijfletters!

© 2012 Francis Bax Illustraties. Ontworpen door Charlotte webdesign